Vakantie New York

Op deze website vind je uitgebreide, bruikbare informatie over alle toeristische attracties van New York, met daarnaast ook praktische reisinformatie voor hen die op reis gaan naar de grootste stad van de Verenigde Staten.

New York is de stad der steden. Torenhoge wolkenkrabbers geven de grootste Amerikaanse stad al meer dan een eeuw lang de meest indrukwekkende skyline ter wereld en ook is het zonder meer één de belangrijkste, zo niet dé belangrijkste wereldstad op het gebied van financiën, handel, kunst, mode, wetenschappelijk onderzoek, entertainment en media. Bovendien is het hoofdkantoor van de Verenigde Naties hier gevestigd en zijn er in New York meer films opgenomen dan in welke stad dan ook.

Ook vind je bijna nergens ter wereld zoveel te doen per vierkante kilometer als in New York, wat maar al te duidelijk nog eens benadrukt wordt door het feit dat jaarlijks vijftig miljoen toeristen de stad bezoeken. Natuurlijk heeft iedereen wel eens gehoord van de grote toeristische bezienswaardigheden zoals het Vrijheidsbeeld, Times Square en Central Park. Wat de meeste reiswebsites echter missen is daadwerkelijk nuttige informatie, zoals wat de entreekosten zijn, hoe je er komt en wat je als toerist precies kunt verwachten. Dat is waar deze website van pas komt. Klik op onderstaande artikelen voor meer informatie: